Om meg

foto: Daniel Gillberg

Jeg driver med musikk, kultur, undervisning og terapi i ulike former og sammenhenger.

Til daglig jobber jeg som førstelektor i musikk ved OsloMet – storbyuniversitetet, og underviser primært studenter på barnevern i aktivitetsfag. I tillegg har jeg også i flere år undervist studenter som tar fagene “muntlig fortelling” og “drama og teaterkommunikasjon”. Tidligere var jeg musikklærer på barnehagelærer-
utdanninga (HiOA).

Jeg har lang erfaring innen musikkterapeutisk arbeid med barn og voksne, og er Fellow i den musikkterapeutiske retningen Guided Imagery and Music. Her har jeg en privat praksis i tillegg til å undervise musikkterapistudenter flere steder i denne teknikken.

Jeg jobbet på Aksept – senter for alle berørt av hiv, Kirkens Bymisjon i 25 år. Her har jeg blant annet hatt ansvaret for den årlige Hagekonserten på Aksept, og var i over 15 år produsent for Solidaritetsgudstjeneste i forbindelse med markeringen av Verdens Aidsdag i Oslo.

Jeg er sanger og musiker med erfaring fra egne duo og trioprosjekter, og flere ulike solistoppdrag. Jeg var også medlem av Oslo fagottkor fra 2005 – 2012.

På denne nettsiden kan du lese mer om hva jeg er opptatt av og driver med. Velkommen inn i min verden!