Om meg

Svein Fuglestad desember 2013 (foto: Jan Storø)

Svein Fuglestad desember 2013 (foto: Jan Storø)

Jeg driver med musikk, kultur, undervisning og terapi i ulike former og sammenhenger.

Til daglig jobber jeg som høgskolelektor i musikk ved Høgskolen i Oslo og Akershus, og underviser primært studenter på barnevern i aktivitetsfag. I tillegg har jeg også i flere år undervist studenter som tar fagene “muntlig fortelling” og “drama og teaterkommunikasjon”. Tidligere var jeg musikklærer på førskolelærerutdanninga.

Jeg har lang erfaring innen musikkterapeutisk arbeid med barn og voksne, og er Fellow i den musikkterapeutiske retningen Guided Imagery and Music. Her har jeg en privat praksis i tillegg til å undervise musikkterapistudenter flere steder i denne teknikken.

I over 20 år har jeg  jobbet som kulturleder på Aksept – senter for alle berørt av hiv, Kirkens Bymisjon. Her har jeg blant annet ansvaret for den årlige Hagekonserten på Aksept, og var i over 15 år produsent for Solidaritetsgudstjeneste i forbindelse med markeringen av Verdens Aidsdag i Oslo.

Jeg er sanger og musiker med erfaring fra egne duo og trioprosjekter, og flere ulike solistoppdrag. Jeg var også medlem av Oslo fagottkor fra 2005 – 2012.

På denne nettsiden kan du lese mer om hva jeg er opptatt av og driver med. Velkommen inn i min verden!