Svein Fuglestad

Foto: Pergusphoto

Jeg driver med musikk, kultur, undervisning og terapi i ulike former og sammenhenger.

Til daglig jobber jeg som førstelektor i musikk ved OsloMet – storbyuniversitetet, og underviser primært studenter på barnevern i kreative metoder/aktivitetsfag. I tillegg har jeg også i flere år undervist studenter som tar fagene “muntlig fortelling” og “drama og teaterkommunikasjon”. Tidligere var jeg musikklærer på barnehagelærerutdanninga (HiOA).

Jeg har lang erfaring innen musikkterapeutisk arbeid med barn og voksne, og er Fellow i den musikkterapeutiske retningen Guided Imagery and Music. Her har jeg en privat praksis i tillegg til å undervise musikkterapistudenter flere steder i denne teknikken.

Jeg jobbet på Aksept – senter for alle berørt av hiv, Kirkens Bymisjon i 25 år. Her har jeg blant annet hatt ansvaret for den årlige Hagekonserten på Aksept, og var i over 15 år produsent for Solidaritetsgudstjeneste i forbindelse med markeringen av Verdens Aidsdag i Oslo.

Jeg er sanger og musiker med erfaring fra egne duo og trioprosjekter, og flere ulike solistoppdrag. Jeg var også medlem av Oslo fagottkor fra 2005 – 2012.

Jeg tar også oppdrag som produsent for ulike kulturarrangementer og seminarer, blant annet Kirkens bymisjons personalseminar og kulturprogrammet for Norsk barnevernkongress.