Skandinavisk GIM III utdanning starter i oktober 2017

GIM3 bildeDet er med stor glede vi informerer om muligheten til å delta i  den första felles skandinaviske Level III utdanningen i The Bonny Method of Guided Imagery and Music (GIM)!

Utdanningen vil gjennomføres av et team av fem GIM lærere (trainers) med omfattende erfaring fra terapeutisk arbeid, undervisning, veiledning och forskning: Bolette Beck, Ellen Thomasen och Lars Ole Bonde fra Danmark. Margareta Wärja och Katarina Mårtensson-Blom fra Sverige. Margareta kommer til å være den sammenholdende pedagogiske lederen gjennom hele utdanningsforløpet. Minst to av lærerne kommer til å medvirke på hvert av seminarene.

Utdanningen administreres av Svein Fuglestad, som også kommer til å være med på hvert seminar. Svein er en erfaren GIM terapeut som er i prosess for å bli autorisert som GIM-lærer/trainer.

Vi starter utdanningen i oktober 2017 och avslutter i september 2019, med totalt åtta seminarier. Hvert seminar omfatter to eller tre dager, og går på rundgang mellom de tre ulike skandinaviske land. (Minimum) tre seminar kommer til å legges til et internat/kurssted.

Her kan du lese mer om den felles skandinaviske GIM III utdanningen:
http://sveinfuglestad.no/wp-content/uploads/2017/02/Skandinavisk-GIM-utbildning-PROSPEKT-2017.pdf

 

 

Comments are closed.

Post Navigation