Velkommen til lunsjkonsert på HiOA onsdag 22. april kl 12.00: “Den kjente lengselen” – NB konserten er flyttet!

den kjente lengselen konsert ny

Onsdag 22. april kl 12.00 holder jeg lunsjkonsert på Høgskolen i Oslo og Akershus. Konserten er flyttet til Fyrhuset (Bakeri Deiglig), som også ligger inne på HiOA Campus, like ved / skrått over plassen fra P52 hvor konserten opprinnelig skulle vært.

Jeg har kalt konserten for “Den kjente lengselen”, og kommer i hovedsak til å presentere noen av mine egne låter. I flere av mine tekster er lengsel et slags gjennomgående tema: Lengsel etter tilhørighet, lengsel etter det som ikke lenger er, lengsel etter engasjement og endring, og lengsel etter våren … Jeg har fått med meg to fantastiske kvinner som jeg er utrolig stolt og glad over å ha fått samarbeide med i flere år i to ulike duo-prosjekter. Og for første gang spiller vi sammen alle tre: Min mangeårige pianist Tone Skaali, som til daglig jobber som lege og psykiater, og min gode kollega og samspillspartner fra Fakultet for samfunnsfag, saxofonist og førsteamanuensis Beate Elstad. Selv kommer jeg til å spille litt ukulele, sansula og synge. Velkommen!

Konserten er åpen for alle interesserte både innenfor og utenfor HiOA, og varer ca 30-35 minutt.
Adressen er: Fyrhuset, ved Pilestredet 52, øverst på HiOA Campus, onsdag 22. april kl. 12.00

Her er lenke med kart over campus, HiOA:
http://www.hioa.no/Om-HiOA/Kart-og-veibeskrivelser

 

Comments are closed.

Post Navigation