Våren komme nå – se video til min nye låt!

En hyllest til våren og en musikalsk lek med en liten iphone-app! Med hjelp av den enkle appen Polyphonic har jeg realisert min gamle drøm om å bli “dance-elektronika-artist”! 🙂
En av mine tidligere låter (“Sangen om lyset”) har fått nytt liv, nytt refreng og helt ny drakt! Fantastiske Vidar Lunden i Park Grammofon har gjort lydopptaket, mikset og mastret låten, og min egen label, LichtensveinSong har fått sin første utgivelse!

Jeg har også satt sammen en video til låten basert på klipp fra noen utrolig vakre filmer som viser vårens oppvåkning!  Jeg har fått lov til å bruke et klipp fra filmen “One year in 40 seconds” av Eirik Solheim, og er spesielt glad for at jeg har fått tillatelse til å bruke deler av filmen “Rhythms of nature in the Barycz Valley” av polske Artur Homan. Sjekk ut flere av hans fantastiske naturfilmer på nettsiden: www.homan.pl  Det er også foto tatt av mine gode venner Helge Standal og Per Gunnar Sværen inkludert i filmen. En spesiell takk til fantastiske Eli Katarina Kjønsberg for at jeg har fått bruke et av hennes stemningsfulle bilder som cover til singelen! Jeg er i grunnen ganske stolt! 🙂

Comments are closed.

Post Navigation